Dabovićeva otvorila „OnlyFans"! Košarkašica otkrila i na čiji nagovor se odlučila na ovakav korak, pa i kakav sadržaj planira! (FOTO)

30.10.2022

21:18

0

„Pala" je, kaže, čak i opklada - da će prikupiti 1.000 pratilaca za dva dana

Dabovićeva otvorila „OnlyFans"! Košarkašica otkrila i na čiji nagovor se odlučila na ovakav korak, pa i kakav sadržaj planira! (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, koja je često na udaru pojedinaca zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, a za njih pozira oskudno odevena, rešila je da „promeni pravila igre". Naime, prema tvitu koji je objavila - fanovima s ove platforme je uslišila želju.

Otvorila je nalog na i kod nas sve popularnijem sajtu za odrasle, na kom korisnici naplaćuju svoje intimne kako fotografije, tako i snimke.

- Tviteraši, pošto ste mi svi pisali i želeli moj „OnlyFans", odlučila sam da vam uslišim želje - počela je Dabovićeva, pa poručila koliko uživa u provokativnom sadržaju.

- Volim da se slikam, volim svoje telo, tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje-više - napisala je uz emotikon smeha do suza.

- „Pala" je i opklada da ću imati 1.000 pratilaca za 48 sati - zaključila je košarkašica, uz link koji vodi ka njenoj „OnlyFans" stranici.

Na ovaj način je mnoge zaintrigirala, kako svakako ima onih koji uvek s uzbuđenjem isprate njene golišave „izlete".

Twitter screenshot / MILICADABOVIC13
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike