Jel' sam ja neka posebna budala pa da ne može da mi veruje? Lazić progovorio o vezi sa novom devojkom, a jedno pitanje ga je baš razbesnelo!

30.10.2022

13:01

2

Autor: Marija Mitić

Folker tvrdi da su se neke stvari promenile otkako je sa Katarinom

Jel' sam ja neka posebna budala pa da ne može da mi veruje? Lazić progovorio o vezi sa novom devojkom, a jedno pitanje ga je baš razbesnelo!
vanja_mijatovic_12102022_0217 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Darka Lazića danas su mediji zatekli na beogradskom aerodromu, po povratku sa putovanja. Njega je sačekala devojka Katarina, dok su pripadnici sedme sile direktno upitali folkera da li njegova nova partnerka ima bezuslovno poverenje u njega ili mu ne veruje, pa zato dolazi po njega na aerodrom.

Lazića je ovo pomalo razljutilo, pa je žustro odgovorio:

- Došla je po mene, zašto mi ne bi verovala? Jesam li ja posebna neka budala pa ne može da mi veruje?  - rekao je Lazić oštro, a zatim i otkrio kakav je njihov odnos, te da se sa Katarinom oseća kao nikada ranije.

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić i Katarina

- Mi smo stalno zajedno, jedino se razdvojimo kada je ona na poslu ili ja na nastupu. Od prvog dana živimo zajedno jer se poznajemo 13 godina, pa nije bilo razloga da čekamo. Verujte, teško mi je što moram da se rastanem od nje. Ranije sa nastupa nikada nisam išao pravo kući, sada jurim da stignem što pre. Nismo se nijednom posvađali i baš nam je lepo - rekao je Darko Lazić za Blic.

Podsetimo, Darko je poznat po burnim i brojnim vezama pa je tako posle braka sa Anom Sević, sa kojom ima ćerku, ušao u vanbračnu zajednicu sa Marinom Gagić, sa kojom je dobio i sina.

Nedugo zatim, nakon rastanka sa Marinom, uplovio je u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, koju su krunisali veridbom ali se ubrzo i ona neslavno završila, a dok je nešto kasnije pevač obelodanio da ima novu izabranicu, Katarinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike