Strugar ostavio ženu zbog koleginice? Isplivali detalji veze koja je mesecima čuvana u tajnosti

27.10.2022

07:47

4

Počeli su intenzivnije da se viđaju pošto je ona stavila tačku na ljubav s Vladimirom Rekovićem

Strugar ostavio ženu zbog koleginice? Isplivali detalji veze koja je mesecima čuvana u tajnosti
Petar Strugar - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Glumac Petar Strugar je već četiri meseca u vezi s koleginicom Kalinom Kovačević, pišu domaći mediji. Prema daljim navodima, jedno vreme su se viđali i u tajnosti, jer je Petar u tom periodu još uvek zvanično bio s Oljom - vest o njihovom razvodu odjeknula je u septembru, a više o tome možete čitati na OVOM linku.

S druge strane, Kalina i njen izabranik Vladimir Reković su se rastali u martu ove godine, a nešto zatim, ona je počela intenzivnije da se viđa s Petrom. Prema pisanjima „Informera", Strugar je u potpunosti očaran koleginicom, a zbog nje je i prekinuo prethodan odnos. U tajnoj vezi su bili mesecima, a zbližio ih je, navodno, posao.

- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama „Godine vrana" i „Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - tvrdi izvor blizak glumcu, pa dodaje da je Olja teško podnela rastanak jer se sve prilično brzo odvilo.

Kalina Kovačević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku - objasnio je on za pomenute medije, a onda nastavio o njegovom odnosu s Kovačevićevom.

Komšije ih redovno viđaju!

- Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu - zaključio je insajder.
 
Podsetimo, Kalina Kovačević s Rekovićem ima ćerku Aniku, a iza sebe ima i jedan propali bar - s Radetom Ćaldovićem, sa kojim je dobila naslednicu Mionu. Strugar iz braka s Ivanom Nikolić ima sina Zarija, dok je s Oljom dobio naslednika Ivu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike