Alkohol i loš život! Vuk Mob pokazao koliko se bio ugojio! Imao je ogroman stomak, a sada već trbušnjake: Otkrio recept za uspeh (FOTO)

24.10.2022

11:34

0

Autor: Marija Mitić

Reper je prošao kroz ozbiljan proces mršavljenja

Alkohol i loš život! Vuk Mob pokazao koliko se bio ugojio! Imao je ogroman stomak, a sada već trbušnjake: Otkrio recept za uspeh (FOTO)
Vuk Mob - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Reper Vuk Mob, imao je u poslednjem periodu probleme sa viškom kilograma, međutim, to je tako vešto prikrivao da je malo ko za to i znao. Ipak, sada se doveo u red, pa pokazao slike pre i posle, koje su sve zaprepastile!

Naime, na prvoj fotografiji Vuk ima ogroman stomak dok je već na sledećim pokazao kako se transformisao, a umesto sala na stomaku nabacio je trbušnjake. On je otkrio i svoj recept za uspeh pa poručio da - ako je mogao on - mogu svi!

 

 

- Prva slika je od pre dva meseca gde sam bio u najgoroj formi u životu do sada! Alkohol, brza hrana, loš život, a onda sam počeo da treniram dva puta dnevno, bio na jezivoj dijeti i izašao sam iz odvratnog, masnog i nezdravog tela. Doduše, nisam još tamo gde treba biti, ali napredujem i idem ka tome! Ako sam ja mogao, može svako - napisao je reper uz ovu objavu na Instagramu gde je prikupio reči hvale i podrške.

Podsetimo, ize repera je težak period u kojem se rastao sa verenicom sa kojom ima dete, ali i izgubio oca, pa je moguće da je stres tada uticao da se ugoji i opusti kada su zdrave navike u pitanju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike