Ovako izgleda supruga Dekija Pantelića: Sa njim deli i dobro i zlo, a retko se pojavljuje u javnosti (FOTO)

22.10.2022

18:21

0

Miona je voditelju desna ruka u svemu što radi

Ovako izgleda supruga Dekija Pantelića: Sa njim deli i dobro i zlo, a retko se pojavljuje u javnosti (FOTO)
Deki Pantelić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dejan Pantelić, jedan od najomiljnijih televizijskih voditelja je kroz život imao brojne uspone, padove, teške trenutke, koje je zajedno sa suprugom Mionom lakše uspevao da prebrodi. U dobru i zlu, obećanje koje se izgovara na venčanju, shvatili su doslovno i ozbiljno.

Njih dvoje su pravi primer da su poštovanje, poverenje i bezuslovna podrška uslovi za uspešan brak. I pored brojnih životnih problema koji su ih zadesili - njih dvoje nastavljaju dalje, ruku pod ruku. Miona se ne pojavljuje često u javnosti, ali je desna ruka svom suprugu u svemu što radi. 

 

 

Osim posla, ona mu je bila velika podrška, kada je u martu odlučio da se povuče sa malih ekrana zbog operacije koju je imao usled pucanja slepog creva

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje „polovan“. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je tada Deki Pantelić na Instagramu. 

 

 

Podsetimo, Deki i njegova supruga imaju sina Vukašina i ćerku Lenu koji su oboleli od dijabetesa, a ovaj bračni par, uspeva uz posebne mere opreza svojim mališanima da omogući normalan život.

- Ne znam da li se sudbina poigrala našim životom, ali zamislite da ste rođeni na Svetski dan dijabetesa, a kod kuće imate dvoje dece koja imaju dijabetes. Hoću da poručim roditeljima da, bez obzira na to što je knedla uvek u grlu kada je reč o ovom današnjem danu ‒ jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice - priznao je nedavno popularni voditelj, kada je u svojoj emisiji ugostio ćerku Lanu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike