Marko Bulat o najgorem trenutku u životu: Drugari su ga naterali na to, mislio je da će umreti!

25.09.2022

21:09

1

Niko od okupljenih mu nije pružio pomoć u tom momentu

Marko Bulat o najgorem trenutku u životu: Drugari su ga naterali na to, mislio je da će umreti!
Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Bulat je, osim po svom dobrom glasu, poznat i po burnom životu. Ali, ni kao dečak pevač nije bio miran, pa je jednom prilikom ispričao da je kao desetogodišnjak pogledao smrti u oči.

Kako je rekao, to je za njega bio najjeziviji osećaj u životu.

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim - priča Marko i nastavlja:

- Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Bulat

Nažalost, u tom trenutku niko od okupljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za Marka učinilo još težom.

- Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - priča pevač, piše "Grand Online".

Kako je danas otac dece od 3 i 5 godina, Bulat je iskoristio priliku da prokomentariše kako bi reagovao da se njegova deca sada nađu u takvoj situaciji, tačnije da njih neko nagovori na takvu stvar.

ATAImages/ A.A.
Marko Bulat sa suprugom Marijom

- Zavisi kako bih saznao, da li na vreme ili kasno. Ali, edukativno, pedagoški, pokušao bih da objasnim na sve moguće načine opasnosti, pokazao bih im do kakve nesreće bi moglo da dođe i pomagala kakva bi morali da koriste, da vide na internetu slike, tada bi se opravdano plašili reči koje si rekao. Jer deci samo kad kažeš njima to na drugo uvo izađe, ovako bi vizuelizovali - objasnio je Marko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike