Opljačkana Lana del Rej! Pevačica ostala bez čitavog novog albuma pa publiku zamolila jedno!

20.10.2022

16:48

0

Autor: Marija Mitić

Osim toga, pevačici su ukradeni i porodični video zapisi te odlomak knjige koju piše

Opljačkana Lana del Rej! Pevačica ostala bez čitavog novog albuma pa publiku zamolila jedno!
profimedia-0646435884 - Copyright Profimedia

Pevačica Lana del Rej obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da su joj laptop, hard disk i čak tri kamere ukradene iz automobila u Los Anđelesu, piše Pitchfork. Uz tehnologiju na kojoj se nalaze master snimci njenog novog albuma koji sada mora ponovo snimiti, lopov je uzeo i 200 rukom pisanih stranica namenjenih za knjigu koju piše za izdavača "Simon & Schuster" i porodične video zapise od velike sentimentalne vrednosti.

Kao što je i očekivano, na internetu trenutno "cure" nove, prethodno neobjavljene Lanine pesme. Ona je ipak zamolila sve da ne slušaju ove pesme jer nisu gotove.

Profimedia
Lana del Rej

- Molim vas, nemojte slušati tu muziku, ako je kojim slučajem čujete, jer još nije spremna za izlazak - zamolila je pevačica i dodala da je jako volela knjigu koju je pisala i na kraju izgubila. Tvrdi da je u nju "unela puno strasti".

- Što se tiče snimaka sa kamera, videćemo šta će se dogoditi s tim - naglasila je.

 

 

Pevačica inače već ponovo snima svoje nove pesme, ali je priznala da je bila frustrirana što je morala da počne sve ispočetka. Nove pesme smatra nastavkom albuma "Blue Banisters" iz 2021. godine.

Naglasila je i da je sigurna u album koji snima, uprkos ugroženim sigurnosnim faktorima na različitim nivoima, a istakla je i da "stvarno želi da nastavi i napravi najbolji album".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike