Sandra Afrika odreagovala na navode o tajnom venčanju: Više ne plačem zbog ljubavi, niko mi ništa ne može!

16.10.2022 | 15:22

Autor: Milica Gudžulić

Oko njenih objava za koje je ispozirala u venčanici se bila podigla ogromna prašina

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Afrika je osim o poslu tokom gostovanja u jednoj emisiji progovorila i o navodnima da se udala - koji su se pojavili pošto je za jednu Instagram objavu ispozirala u vrlo izazovnoj venčanici, a nju možete je videti OVDE. Kada je ljubav u pitanju, priznaje da je uvek malo zaljubljena, a probleme na tom polju svakako nema.

Već izvesno vreme, priznaje, ne plače vođena emocijama.

- Mislim da se ima dovoljno para za sve. Pevanje postalo jako skup hobi, treba se imati para za ovo. Ova pesma me je stvarno koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu... Neću da budem uopšte skromna, to je tako - počela je pevačica u „Premijeri - Vikend specijalu" pa nastavila o suzama zbog ljubavi, kao i tome da li je i zaista izgovorila sudbonosno „da".

- To je normalno. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vreme više ne plačem. Video si da sam se udala... Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Staviljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vreme za to - objasnila je, a zatim se dotakla i toga hoće li se počastiti kakvom novom jahtom.

- Ova jahta se prodaje, pa će se dodati za neku skuplju - kratko je prokomentarisala u okviru pomenute emisije, te za kraj otkrila da li bi se „vraćala na staro".

- Često mi se dešavalo da mi bivši postanu budući. Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad, zašto, ne znam, ali nije - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam