„Prenesite svima, pa da vidimo!" Konstrakta detaljno o mogućnosti da je nominuju za Gremi! (VIDEO)

15.10.2022

16:51

0

Umetnica je objasnila kako trenutno stvari stoje, pa naglasila da će se sve iskristalisati kroz nepunih mesec dana

„Prenesite svima, pa da vidimo!" Konstrakta detaljno o mogućnosti da je nominuju za Gremi! (VIDEO)
konstrakta 2 - Copyright Printscreen/YouTube/RTS TV lica, kao sav normalan svet

Malo je onih koji se nisu oduševili kada su čuli da postoji mogućnost da Ana Đurić Konstrakta bude nominovana za prestižnu nagradu Gremi. Šezdeset peta dodela će, inače, biti održana početkom februara 2023. godine, a kako je umetnica u jednom od najnovijih snimaka na Instagramu objasnila - u toku je tek odabir svih onih koji će danas-sutra biti u trci za zlatni fonograf.

- Htela sam da se obratim naciji i našim dragim susedima i da vas obavestim o jednom velikom koraku koji se desio za čovečanstvo. Konstrakta je ušla u razmatranje za nominaciju za Gremi. Predložio nas je jedan od članova Akademije (za diskografsku umetnost i nauku) i, u periodu od 13. do 23. oktobra ostali članovi će konačno izabrati ko tu sve ulazi u nominacije. U pitanju je Najbolji lajv performans za „In corpore sano" na „Evroviziji" - govorila je ona, poručujući pismeno da će se za ovu priliku ofarbati, lepo obući... Ukoliko joj ona bude pružena.

„Dajte da vidimo taj Gremi!"

- Dakle, nismo nominovani još uvek, već je član Akademije podneo prijavu za Konstraktu koja ulazi u razmatranje za nominacije. Sada će članovi Akademije izabrati nominacije, koje će biti objavljene u novembru - dodala je ona, zaključujući rečima:

- Ono što sam u stvari htela da vam kažem jeste da prenesete (poruku) dalje i nekako ćemo možda putem misaonog presinga uspeti da dođemo do članova preko naših rođaka iz Amerike, Los Anđelesa, Njujorka, Čikaga i tako dalje. Ima nas dosta svuda. I, eventualno, ući ćemo u te nominacije i dajte da vidimo taj Gremi.

Podsetimo, ukoliko Konstrakta „zaradi" ovu nominaciju, biće prva Srpkinja ikada koja je nominovana za ovu prestižnu nagradu, a o tome možete čitati OVDE. Ispod videa u kom je pojasnila kako stvari stoje već se našlo i more čestitki, među kojima je bila i lepa reč od Kristine Radenković, pa i Končite Vurst koja očito i te kako prati rad naše pevačice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike