Mini Kostić se nikako nije dalo da ode Bori u posetu dok je bolovao: Pamtiću ga po vedrom duhu i dobrim pesmama

17.10.2020

16:16 >> 13:36

0

Drljača je sahranjen danas, 14. oktobra, na Novom bežanijskom groblju, a porodica, prijatelji i kolege sa velikom tugom ispratili su ga na večni počinak

Mini Kostić se nikako nije dalo da ode Bori u posetu dok je bolovao: Pamtiću ga po vedrom duhu i dobrim pesmama
Copyright Mina Kostić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Mina Kostić uputila je danas Bori Drljači poslednje zbogom, pa otkrila po čemu će pamtiti pokojnog pevača, te je njegovoj porodici uputila iskreno saučešće.

– Pamtiću ga po dobroti, po njegovom vedrom duhu, po dobrim pesmama. Žao mi je što se ovo desilo, želim da izjavim saučešće njegovoj porodici. Ostaće njegove pesme i njegova dela zauvek, i on kao dobar čovek – rekla je pevačica i dodala da se sa Borom nije čula tokom poslednjih nekoliko meseci, ali da je imala želju da ga poseti.

– Nisam se skoro čula ni videla sa njim, poslednji put smo snimali novogodišnje emisije. Čula sam se sa Erom, pitala kako je Bora, on je tad bio u bolnici… Raspitivala sam se i htela sam da odem da ga posetim, ali nešto se nije dalo – navela je pevačica.

Bora Drljača sahranjen je na Novom bežanijskom groblju

Pevač je sahranjen pored svoje prve supruge Verice, što mu je bila želja za života. Među prvima, na groblje su pristigli Borin dugogodišnji prijatelj Era Ojdanić, Nada Topčagić, Baja Mali Knindža, Vera Matović, Željko Šašić, Goca Lazarević, Miloš Bojanić… Još u kapeli, okupila se mnogobrojna Borina familija, kao i sinovi kojima su prisutni izjavljivali saučešće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike