"Spremam se da se obesim nasred dnevne sobe": Ceca Ražnatović besna zbog nepoštovanja dogovora, žestoko odbrusila! (FOTO)

14.10.2022

20:17

0

Nova epizoda "Ceca show" je počela na Blic TV, a pevačica nam je pokazala šta nikako ne toleriše

"Spremam se da se obesim nasred dnevne sobe": Ceca Ražnatović besna zbog nepoštovanja dogovora, žestoko odbrusila! (FOTO)
Ceca Ražnatović u vili na Dedinju - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

U novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" na samom početku videli smo Cecu koja sedi u jednoj prostoriji svog doma na Dedinju, okružena gomilom odeće. 

Pevačica je tada otkrila da ima probleme sa dostavljačima, jer joj garderoberi nisu stigli na vreme.

- Spremam se da se obesim nasred dnevne sobe. Živim kao na buvljaku, znate da imam problem sa stvarima i opet nikako da mi stignu garderoberi. U disfunkciji sam, saplićem se o stvari. Ovo je jezivo, živim kao u paklu. Molim vas da se potrudite da to što pre uradite - rekla je Ceca, pa dodala:

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

- Nervira me što mi je haos u kući, svako voli da mu je sve pod konac. Ne mogu sve da stignem, sve dok postoje štenderi, spašena sam - rekla je Ceca.

Njena ćerka Anastasija uvek je tu da uskoči da pomogne mami kada je odabir garderobe u pitanju.

- Dešava se da stilisti nekad donesu mnogo stvari, ali da se njoj to ne dopada. Da odstupa od njenog stila. Slažem se da treba da izađe iz svoje zone komfora, ali ne previše, kad je nešto dobro - rekla je Anastasija.

Anastasija: Željko me emotivno ucenjuje

U nastavku emisije imali smo prilike da vidimo i malog Željka, a Anastasija se požalila na njihov odnos.

- Kada mu nešto nije dozvoljeno sa moje strane, on odmah počne da priča da me ne voli, da druge tetke voli više od mene, emotivno me ucenjuje - rekla je Anastasija.

Željko je potom izrecitovao engleski alfabet, što se njegovom ocu Veljku nije svidelo, jer želi da njegov sin prvo nauči azbuku.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

- Ja sam mlad počeo da pravim decu, ali mom sinu neće biti dozvoljeno 85 posto stvari koje sam ja radio - rekao je Veljko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike