Nekada je harao scenom, a sada sa dečkom u Americi dizajnira torbe: Gde je i kako sada izgleda Deen (FOTO)

13.10.2022

14:35

1

Autor: Marija Mitić

Našoj publici poznat je i kao vokal grupe "Seven Up"

Nekada je harao scenom, a sada sa dečkom u Americi dizajnira torbe: Gde je i kako sada izgleda Deen (FOTO)
deen - Copyright Printscreen Youtube/ Fuad Backović DEEN

Pevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, izgradio je zavidnu pevačku karijeru na našim prostorima tokom devedesetih godina. Ipak i pored brojnih hitova i uspeha on je odustao od muzike, a sreću je, iz rodne Bosne, potražio u Americi.

Osim što je tamo pronašao ljubav, art direktora Vila Firsona Trećeg, Din je u Los Anđelesu i izgradio karijeru u modnom biznisu. Naime, on je sa svojim partnerom nedavno krenuo u dizajnerske vode i predstavio je prvu kolekciju torbica, pišu bosanski mediji.

Din i Vil na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, a pevač se sada pohvalio i modelom koji su osmislili u saradnji s brendom "Namastate" iz L.A.

- Eko-futurist. Kad dizajn sretne umetnost. Predivna održiva luksuzna torba za laptop, kupovinu, piknike, poklone i mnogo toga. Danas počinje pretprodaja! Ograničena serija - napisao je Din.

 

 

Cena torbica, kako piše Klik.ba, u pretprodaji je 550 dolara, a dolaze u četiri boje - crvenoj, plavoj, crnoj i smeđoj boji.

 

 

Deen je muzikom počeo da se bavi još sa 12 godina, a 1997. godine postao je frontmen muškog benda "Seven up". Godine 1998, Deen je dobio ponudu da nastupa za hor opere. Njegove glasovne mogućnosti su zapazili iz Nacionalnog teatra Bosne i Hercegovine, a on je prihvatio da učestvuje u operi Karla Orfa "Karmina Burana".

Krajem 2000. povukao se sa muzičke scene i odselio se iz Bosne i Hercegovine, i to zbog fakulteta. On je, naime, upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koji je i završio.

Inače, pevačev otac je bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojevremeno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

 

 

Nakon sedam godina života u Milanu, Deen se preselio u Los Anđeles, gde i dalje živi.

Više se ne bavi muzikom, već modom, a i radi kao stilista za venčanja, piše pomenuti medij.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike