Džin Simons o pokojnom Hejlenu: Bio je bolji čovek nego što ću ja ikada biti

14.10.2020

20:38 >> 18:54

0

Roker se prisetio kada je poslednji put razgovarao sa Edijem, te istakao da je ostao bez reči kada je saznao za njegovu bolest

Džin Simons o pokojnom Hejlenu: Bio je bolji čovek nego što ću ja ikada biti
Copyright Džin Simons Printscreen Larry King

Džina Simonsa šokirala je vest o smrti Edija Van Hejlena, posle deceniju duge borbe sa rakom, koji se na kraju proširio na njegova pluća, a onda i mozak. Prema njegovom sećanju, po poslednji put su porazgovarali 2014, pošto se Edi razboleo. Gitarista je bio oboleo od kancera grla.

– Nisam znao šta da mu kažem. Nisam hteo to ni da spominjem. Mislio sam, da li da ga zgrabim i zagrlim, kažem koliko mi je žao? Da li da mu samo stavim ruku na rame? On je na kraju spomenuo… Rekao mi je: ,,Čoveče, imam rak. Šta da se radi” i onda se nasmešio – pričao je Džin.

– Nekako je samo… Splasnuo. Pitao me je da li sam za hotdog ili tako nešto. Onda je otišao. Nije mu trebalo da ga žale. Potrudio se da uživa u životu – sećao se dalje Simons.

Edi je preminuo u bolnici, a kraj njega bili su sin Volfgang, bivša žena Valeri i druga žena Džejni, kao i brat Aleks, prenosili su strani mediji.

– Nisam bio samo fasciniran njegovim talentom, nego sam mu se divio i kao čoveku – nastavio je Džin.

– Bio je svestan svog dara, ali nikad ga nisam video da se šepuri zbog toga. U dubini duše, on je bio jednostavan, srećan čovek. Svako malo, Bog pogodi. Dobar je posao obavio sa Edijem, to mogu da kažem, kako ga je napravio. On je bio daleko bolji čovek nego što ću ja ikad da budem i to je prava istina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike