Detalji tajnog venčanja Indi Aradinović! Ispoštovali sve običaje, a evo i kada će napraviti veliku svadbu!

12.10.2022 | 09:49

Autor: Marija Mitić

Pevačica je juče stala na ludi kamen sa svojim izabranikom iz Danske

Copyright Dragan Petrović by FVS weddings

Pevačica Indira Indi Aradinović juče je zaintrigirala javnost kada je na Instagramu objavila venčane burme i na taj način saopštila da se udala. - Rekli smo "da"- napisala je pevačica pored jučerašnjeg datuma i time sve iznenadila.

Kako kaže sada Indi za medije, ona i njen partner, koji je inače iz Danske, sa kojim je već par godina u vezi, juče su se venčali samo u opštini, dok će pravu srpsku pravoslavnu svadbu upriličiti naredne godine, na proleće.

 - Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka, proslavili smo uz ručak i vino, rakiju, malo muzike. Valja se. A svadba ide s ‘proleća - kaže Indi čiji, sada već, suprug je ispoštovao sve tradicionalne običaje. POGLEDAJ GALERIJU

 - Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće, nego da puca u jabuku na Karaburmu. Inače, sliku sa burmama sam objavila na Instagramu jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima. Ništa nije bilo tajno. Svadba tek stiže - poručila je Indi.

Inače, ono što je zanimljivo jeste da je pevačica tokom proteklih godina najpre govorila o velikoj ljubavi koja joj se dogodila sa izvesnim muškarcem iz Danske, a onda i o njihovom ljubavnom krahu. Ipak, iako su jedno vreme bili u prekidu, ljubav Indi i njenog sadašnjeg supruga ipak je pobedila.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam