„Da li se zaigrala u Fotošopu ili izoperisala?" Lea Kiš „na meti" javnosti: Šok promenom pokrenula lavinu komentara (FOTO)

11.10.2022

19:17

0

Uvećane usne posebno su svima zapale za oko

„Da li se zaigrala u Fotošopu ili izoperisala?" Lea Kiš „na meti" javnosti: Šok promenom pokrenula lavinu komentara (FOTO)
Lea Kiš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki, Lea Kiš, fotografisala se na snimanju emisije, pa prizorima - pokrenula lavinu komentara. Pored onih koji su je obasipali komplimentima, međutim, bilo je i dosta ljudi koji su „uperili prstom" u njene, naizgled, prilično uvećane usne, pa tako i potpuno drugačiji izraz lica.

Svi koji su se malo bolje zagledali u njene Instagram „storije", takođe, nisu mogli a da se ne zapitaju zašto se voditeljka odlučila za ovakvu šok promenu.

Sa jedne strane, sumnja se da se „zaigrafa" u Fotošopu, dok se s druge postavljaju pitanja koju li je aplikaciju koristila „za doradu".

„Koliko ćete Fotošopa? Može!", „mislim da su ovo operacije, a ne Fotošop", „da li je malo koristila aplikacije?"... Samo su neki od komentara na Tviteru, prenose domaći mediji.

Voditeljka se po ovom pitanju još uvek nije oglašavala.

Lea Kiš, Instagram screenshot / leakis.lk
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike