Nikola i Bruklin Bekam obeležavaju šest meseci braka: Jedno drugom uputili dirljive poruke (FOTO)

11.10.2022

17:16

0

Autor: Marija Mitić

Par je na Instagramu jedno drugom posvetio ljubavne objave

Nikola i Bruklin Bekam obeležavaju šest meseci braka: Jedno drugom uputili dirljive poruke (FOTO)
bekam - Copyright Printscreen Instagram/BrooklynpeltzBeckham

Sin slavnih Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin Bekam, pre tačno šest meseci stao je na ludi kamen sa izabranicom Nikolom Pelc. U to ime sada je podelio dirljivu objavu na Instagramu, uz fotografiju sa njihovog venčanja te je posvetio svojoj supruzi i njihovoj ljubavi.

 - Šest meseci sa mojom najboljom prijateljicom. Ne bih izabrao nikog drugog da sa njim živim ovaj život. Volim te zauvek. Ti si apsolutno ljubav mog života - napisao je Bruklin ispod fotografije svoje supruge sa venčanja, gde su se nizali komentari, a među prvima je bio i Nikolin.

 

 

- Volim te bejbi, mnogo, mnogo - uzvratila mu je ispod ove objave, a takođe je i ona na svom nalogu podelila romantičnu fotografiju sa njihovog venčanja, uz sličnu poruku ljubavi.

 

 

Inače, dugo se pričalo i pisalo kako Bruklinovi roditelji nisu oduševljeni snajom, te kako su Nikola i Viktorija imale ozbiljne svađe. Sve je počelo zbog venčanice koju Pelcova navodno nije htela da nosi na venčanju, dok njena svekrva nije htela ni da joj je napravi u okviru svog modnog ateljea.

- U stvari sam baš planirala da nosim venčanicu koju će ona dizajnirati. To mi je bilo super, da nosim nešto što je svekrvine ruke delo. Sastale smo se, dogovorile i, onda je nije bilo danima... Zvala je zatim moju majku da njoj kaže da od haljine nema ništa - istakla je Nikola ranije za američku „Graciju", a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike