Ja sam oženjen čovek, šta ću u klubu? Veljko Ražnatović o porodici i karijeri: Smeta mi alkohol

10.10.2022

11:54

1

Bokser ističe da je najveći fokus stavio na treninge i da to njegova supruga razume

Ja sam oženjen čovek, šta ću u klubu? Veljko Ražnatović o porodici i karijeri: Smeta mi alkohol
Veljko Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bokser Veljko Ražnatović ističe da su postojala brojna odricanja zbog bavljenja ovom vrstom sporta. Na momački život i izlaske je zaboravio otkako je oženjen, te kako kaže, sada je okrenut samo porodici i karijeri. 

- Vreme s porodicom, kampovi... Evo, ja sam sad u Novom Sadu i tu živim, a žena i dete nisu sa mnom. Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim i onda da sutradan budem odmoran na nivou. Zato postoji kamp koji traje određeno vreme pa si izolovan. Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč - rekao je Ražnatović.

PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ
Veljko Ražnatović

 

Otkako je ušao u brak sa Bogdanom, a potom i dobio sina, njegov život se promenio, a izlasci postali prošlost. 

- Ja sam oženjen čovek. Šta ću ja u klubu? Šta imam ja da radim tamo? Otkako sam sa svojom ženom, ja sam oženjen - rekao je on i dodao da mu alkohol nikako ne prija. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Bogdana i Veljko Ražnatović

- Meni lično smeta alkohol. Mislim, ne osuđujem nikoga ako nekad popije, naravno. Ne treba biti alkoholičar, to je gore od svega. To potpisujem! Ne znam, ko voli da popije neka popije, ja ne volim - rekao je Ražnatović. 

Neretko dobija komentare da je sve u životu stekao zahvaljujući majci Svetlani Ceci Ražnatović, ali više se ne obazire na to. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Ražnatović

- To su tastatura mafijaši. Pitajte bilo kog borca, imaće samo reči hvale da kaže za mene. Te muške žene da me zaobiđu sa tim pričama. Neko ko nije stavio rukavicu u životu i sedi s masnim prstima iza tastature, meni ne može ništa da priča. Pravo da vam kažem, to me više i ne tangira. Šest, sedam godina to već traje, ta njihova tortura, i pravo da vam kažem, ne mogu da zamislim profil ličnosti koja uđe da iskomentariše nekome nešto, koliko ti imaš slobodnog vremena da se zapitaš šta ti radiš sa svojim životom - rekao je Ražnatović u emisiji „Una, due, tre show“ na TV Una.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike