Advokati potvrdili za 24sedam: Uroš Ćertić juče pušten iz pritvora

15.10.2020

13:06 >> 15:04

0

Kako su rekli za naš portal on je iz Centralnog zatvora pušten juče u poslepodnevnim časovima

Advokati potvrdili za 24sedam: Uroš Ćertić juče pušten iz pritvora
Copyright Uroš Ćertić ATAImages/Antonio Ahel

Kaskader Uroš Ćertić, koji je priveden zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanja oružja, pušten je iz pritvora, potvrdili su njegovi branioci Ivana Magdelinić i Mladen Magdelinić za 24sedam.

Kako su rekli za naš portal, on je iz Centralnog zatvora pušten juče u poslepodnevnim časovima.

Podsetimo, prema našim saznanjima Ćertić je priveden krajem septembra jer je u banci na Dorćolu, u kojoj se on nalazio u tom trenutku, pronađen pištolj, za koji se sumnja da je pripadao njemu.  Čuvar banke koji je pronašao pištolj pozvao je policiju i prijavio slučaj. Ćertić je nakon mesec dana dobio poziv od policije i određen mu je pritvor do 30 dana.

Ipak, posle sprovedenih istražnih radnji Ćertić je na slobodu pušten posle desetak dana i u nastavku postupka će se braniti sa slobode.

Najtraženiji srpski kaskader u Holivudu

Uroš Uki Ćertić je najpoznatiji i najtraženiji srpski kaskader u Holivudu koji je radio u preko 50 filmova i serija ove produkcije. Prvi honorar je zaradio u seriji “Smolvil”, a zatim je radio u filmovima: “Nemoguća misija 4”, “Noć u muzeju 2”, “Fantastična četvorka”, “A tim”… Upoznao je velike zvezde poput Džesike Albe za koju kaže da izgleda savršeno i da isto tako bije, Tom Kruza koji najveći deo kaskaderskih scena radi sam i veoma poštuje kaskadere, Stivena Sigala koji nosi brojanicu koju mu je Uroš doneo iz Beograda, Bena Stilera sa kojim se najbolje zabavljao na snimanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike