Toni Cetinski: Toše, i dalje plačem, ali tvoj osmeh je nada!

16.10.2020

20:13 >> 14:41

0

Hrvatski pevač podsetio se makedonskog kolege uoči godišnjice njegove smrti

Toni Cetinski: Toše, i dalje plačem, ali tvoj osmeh je nada!
Copyright Toše Proeski, Toni Cetinski ATA Images/Antonio Ahel

Uoči godišnjice smrti Tošeta Proeskog, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, oglasio se njegov kolega i prijatelj Toni Cetinski. U emotivnoj objavi na Fejsbuju, hrvatski pevač izrazio je bol koja ne prolazi otkad je makedonska pop zvezda tragično nastradala.

Printscreen

– 13 dugih godina. Sutra negde u ovo vreme napustio si nas fizički, ali samo fizički, brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliki nam je još uvek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer. Pitaš me gde sam i šta radim? Plačem, da plačem… Na putu, naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmeh je nada. Biće sve u redu dok imamo tebe koji nas čuvaš svojom prisutnošću, pesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. Ti si anđeo dobrote. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvek u našim molitvama. Voli te brat – napisao je Toni.

Podsetimo, Toše Proeski preminuo je u 26. godini, a njegove pesme, među kojima je duet sa Tonijem ,,Lagala nas mala” i danas se slušaju, ne samo u njegovoj rodnoj Makedoniji, već i širom regiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike