Ksenija progovorila o raspadu grupe, te Ivani i Sanji pa šokirala: Ako nas neko pozove za dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno!

04.10.2022 | 21:22

Autor: Marija Mitić

Pevačica otkriva i čija joj se pesma više sviđa od bivših koleginica

Copyright ATAImages/ A.A.

Ksenija Knežević jedna je od večerašnjih gošći u emisiji Ami Dži šou, gde je, kao po običaju, morala da odgovara na provokativna pitanja voditelja Ognjena Amidžića.

Kako se nedavno grupa "Hurricane", u kojoj je bila pet godina, raspala, dosta pitanja ticalo se upravo toga, te njenih koleginica Ivane Nikolić i Sanje Vučić.

- Ko te je za nijansu više nervirao - Ivana ili Sanja? - bilo je jedno od pitanja za Kseniju.

- Sanja! Ona me je više kritikovala... - odgovorila je pevačica, a onda ju je Ognjen upitao i čija joj se pesma više dopada - Sanje Vučić ili Ivane Nikolić koja ju je objavila danas.

- Moja je super, niste je još čuli (smeh). Drago mi je što je svaka krenula u svom fazonu. Sanjina mi ide uz nju, a Ivanina uz nju - rekla je pevačica a potom i pred kamerama progovorila o razlozima raspada grupe ''Hurricane'', o čemu se mnogo spekulisalo.

Printscreen Youtube/ amigshow
Ksenija Knežević

- Istekao nam je ugovor. Napunile 30 i kusur... Sve smo različite i drago mi je što nijedna od nas nije odustala. Ako nas neko pozove za dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno - otkrila je bivša Uraganka.

Podsećanja radi, Ksenija je prvo za naš portal otkrila da će takođe otpočeti solo karijeru te da uskoro objavljuje svoju prvu singl pesmu.

 - Trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat!Tako da, ubrzo ćete me i čuti i videti - rekla je ranije Kneževićeva za 24sedam.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam