Milicu Todorović sačekalo iznenađenje na nastupu! Nepoznati muškarac joj poslao ogroman buket belih ruža, a uz to i specijalni poklon

24.09.2022

11:07

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicina reakcija otkrila je mnogo

Milicu Todorović sačekalo iznenađenje na nastupu! Nepoznati muškarac joj poslao ogroman buket belih ruža, a uz to i specijalni poklon
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na jednom od nedavnih nastupa koje je imala u Beogradu, Milicu Todorović sačekalo je iznenađenje od nepoznatog obožavaoca. Naime, njoj je po završetku nastupa stigao ogroman buket belih ruža kao i poklon u vidu nakita, a još uvek se ne zna ko je ovim sjajnim gestom iznenadio pevačicu.

- Milica izgleda neće da otkriva ništa o tome, ali sinoć nakon nastupa stigla je ogromna korpa belih ruža za nju i jedna kesica poznatog brenda nakita. Da li je dobila neki nakit u toj kesici i koji, ne znam. Uglavnom, Milica je bila iznenađena i to se baš videlo, ali je samo rekla: "Opet?", tako da izgleda da nije prvi put. Nismo skapirali ni da li je od nekog njenog dečka ili od obožavatelja. Njena sestra i menadžer su odneli odmah u auto cveće, Milica je ponela kesicu s poklonom i otišla - ispričao je izvor za Informer.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

- Milica je sinoć održala nastup za pamćenje, oduševljenje možete videti i na društvenim mrežama. Privatni život i dalje neće komentarisati - kratko su poručili za pomenuti portal iz Miličinog PR tima.

Da li je u pitanju tajni obožavalac, ili neko koga pevačica poznaje, za sada ostaje misterija.

Inače, Milica je u više navrata istakla da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali da joj prava ljubav jednostavno još uvek ne dolazi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike