Kakva ideja! Ovo je svadbeni poklon kojim su Marija Mikić i Jovan Pantić oborili Đokoviće s nogu (FOTO)

22.09.2022

07:25

2

Saška i Đorđe su nedavno „stali na ludi kamen", a pevačica i njen izabranik svakako su se bili našli na listi zvanica

Kakva ideja! Ovo je svadbeni poklon kojim su Marija Mikić i Jovan Pantić oborili Đokoviće s nogu (FOTO)
Marija Mikic i Jovan Pantic - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Saška Veselinov i Đorđe Đoković izgovorili su jedno drugom sudbonosno „da" najpre pred Bogom, u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a onda i pred ljudima u jednom poznatom rizortu u Crnoj Gori. Veselje je trajalo 48 sati, a među najmilijima koji su bili pozvani, našli su se i pevačica Marija Mikić sa izabranikom Jovanom Pantićem

Osim toga kako se provela, što je otkrila za 24sedam po povratku u Srbiju, Marija je putem društvene mreže Instagram pokazala i čime su ih iznenadili. Ideja je bila Jovanova, pa nije propustila da ga pohvali ovom prilikom. 

- Moj muž kad napravi poklon za svadbu! - potpisala je ona kratak snimak na pomenutoj društvenoj mreži, kojim je prikazala i nasmejana lica novopečenog bračnog para. 

Naime, od jedne fotografije - nastala je velika slika, koju sada mogu da okaće gde god žele u svom domu. 

Podsetimo, dok su Marija i Jovan bili na svadbi, njihovu mezimicu Đurđu su čuvale baka i tetka. Pevačici, međutim, nije bilo baš lako, uzimajući u obzir da se od devojčice inače ne odvaja. 

- Baka i tetka su je čuvale dva dana, a ja sam plakala kao kiša, jer se do sada nikada nisam odvojila od nje toliko osim kad idem da pevam, a to je na tri, četiri sata i ona tada spava. Baš mi je bilo teško - priznala nam je ona, a ostatak razgovora s Marijom Mikić za 24sedam o venčanju Đokovića možete da pročitate na OVOM linku. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike