Šakira prvi put o raskidu sa Pikeom: Teško je, uložila sam sve što sam imala u taj odnos

21.09.2022 | 16:11

Pevačica otkriva i da je pokušala da sakrije od dece pravu istinu kako bi ih zaštitila od neprijatnosti

Copyright Profimedia

Šakira i Žerar Pike odlučili su da se rastanu posle 11 godina veze i to sve zbog fudbalerovog neverstva. Njih dvoje imaju dvoje dece, sinove Milana i Sašu nad kojima je pevačica dobila starateljstvo. 

Muzička zvezda je konačno smogla snage i prvi put progovorila o ljubavnom prodolomu, ali i svemu što je sačekalo nakon raskida. 

Profimedia
Šakira i Žerar Pike

 

- Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim celu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško - rekla je ona.

Šakira objašnjava da je na najbezbolniji način pokušala deci da saopšti istinu, ali s obzirom na to da su i ona i Pike u žiži javnosti, nije moglo da prođe bez neprijatnosti. 

Profimedia
Šakira

- Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih - dodala je ona.

Iako se danima unazad priča o Pikeovom neverstvu i novoj vezi sa studentkinjom, Šakira nije želela da komentariše navodnu prevaru i novu romansu svog bivšeg partnera.

- Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih delili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u taj odnos i svoju porodicu - kazala je ona. 

Profimedia
Šakira


Ona je istakla i da je imala „nomadski život“ pre nego što su im deca krenula u školu, a onda su se preselili u Barselonu zbog Pikeove karijere, umesto da se presele u Ameriku zbog njene karijere.

- I tako, jedno od nas dvoje je moralo da uloži taj napor i žrtvuje se. Ja sam upravo to uradila – stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla u Španiju da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. To je bila žrtva ljubavi - kazala je ona i dodala:

- Zahvaljujući tome, moja deca su dobila ovakvu mamu, a ja sa njima imam neverovatnu konekciju koja je neraskidiva i koja nas održava. To je to. To je sve što mogu da kažem - zaključila je Šakira u intervjuu za časopis „Elle“.

Bonus video: 

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/09/01/64c4e9adb45738d81958c042/uhd/64c4e9adb45738d81958c042.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c042",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1100348_th_1663521406.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam