Nikola i Marko Rokvić priredili majci nezaboravno rođendansko iznenađenje! (FOTO)

17.10.2020

17:02 >> 19:46

0

Ništa nije moglo da je obraduje kao mali znaci pažnje od unuka

Nikola i Marko Rokvić priredili majci nezaboravno rođendansko iznenađenje! (FOTO)
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Nikola Rokvić ima poseban razlog za slavlje, jer je danas rođendan njegove majke Slavice. Tim povodom on je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, koja je nastala kad je on bio mali i na kojoj ga majka drži u rukama.

– Danas je mom anđelu čuvaru rođendan! Bako, volimo te! – napisao je pevač u okviru objave, a njegovi obožavaoci poželeli su joj sve najlepše u komentarima.

Sa druge strane, Slavica se na svom profilu pohvalila najlepšim poklonom koji ju je danas iznenadio. Radi se o cveću koje ju je sačekalo ispred kućnih vrata, a koje su joj poslali unuka Leona i unuk Simeon, Nikolina deca.

– A taman sam krenula u susret godinama i na samom izlasku iz kuće prelep prizor, korpa sa cvećem od Leni i Simketa jer trenutno nisu tu. Ljubi baka – piše uz fotografije koje je Slavica objavila.

Foto: Printscreen Instagram

I drugi Slavičin sin imao je sličnu ideju, pa se u okviru storija na njenom profilu može videti i snimak koji je nastao kada joj je i treći unuk, Despot, naslednik njenog sina Marka, ušao u kuću sa cvećem dok su njegovi roditelji umesto njega pevali rođendansku pesmu za baku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike