„Leksington" posle dužeg iščekivanja ide na turneju po Americi! Momci strahuju od dve stvari: Kako ćemo to preživeti...

16.09.2022

18:36

0

Autor: Marija Mitić

Na ovu su priliku čekali čak osam godina

„Leksington" posle dužeg iščekivanja ide na turneju po Americi! Momci strahuju od dve stvari: Kako ćemo to preživeti...
lexington_bend_tcstadion_20062015_023 - Copyright ATAImages

Leksington bend poslednje pripreme privodi kraju za veliku turneju po SAD-u. Na ovaj važan trenutak u karijeri članovi popularnog benda čekali su čak osam godina, pa i ne čudi što se sada tome neizmerno raduju.

- Često su nas zvali za Ameriku ali se nisu potrefile kockice. Jako se radujemo, pogotovo oni koji nikad nisu bili tamo, da vide tu zemlju bar turistički ako ništa drugo -  rekao je Miloš Vuksanović Vuksa, gitarista iz benda.

Ipak, momcima teško padaju dve stvari - najpre letenje avionom, a potom imaju i bojazan da neće moći da spakuju sve stvari za putovanje od tri nedelje.

- Ne volim da letim, plaše me malo avioni. Mada me više plaše oni njihovi letovi međugradski nego ovaj odavde do tamo. I uvek smo se mi iz grupe pitali kako ću ja to preživeti ako dođe do turneje. Pripremam se sad polako, bliži se, ali sad mi  je više frka oko toga kako ću se spakovati za taj period od tri nedelje - ispričao je muzičar.

Foto: 24sedam/ Goran Sivački
Leksington bend

Od nekoliko gradova koje će obići i u kojima će nastupiti, momci se najviše raduju poseti Njujorku, koji važi za jedno od najposećenijih mesta u čitavim Sjedinjenim Američkim Državama.

- Već su krenuli svi da nas bombarduju informacijama o mestima tamo, šta će da nam se dopadne, zbog čega ćemo se razočarati i tako. Ali dobro, obićićemo sve što budemo želeli - zaključio je Vuksa za „Grand onlajn".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike