Intimna ispovest Slobe Vasića o borbi sa anksioznošću: Bio je navučen na lek za smirenje, a onda ga je jedna stvar osvestila (VIDEO)

14.09.2022

15:14

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je pronašao rešenje i rešio se ovog svog problema

Intimna ispovest Slobe Vasića o borbi sa anksioznošću: Bio je navučen na lek za smirenje, a onda ga je jedna stvar osvestila (VIDEO)
Sloba Vasić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Sloba Vasić otkrio je da se dugo vremena borio sa anksioznošću i zavisnošću od jednog leka za smirenje. Ipak, pronašao je način da reši ovaj svoj problem, o čemu je otvoreno govorio na Instagramu.

 - U životu sam pokušavao na razne načine da dotaknem mir. Koliko god se mi trudili da to ispunimo, nešto nam sa druge strane ne da, da to tako i bude. Uvek sam se pitao šta je to nešto? Kako da se otarasim toga?!? Kako naći mir i kako živeti isti!? - počeo je Sloba svoju intimnu ispovest.

 - Od svakodnevnih obaveza, preko raznih problema na koje nailazimo, ne uspemo da nađemo vreme za sebe. Sve mi nekako postižemo i stižemo, ali na kraju shvatimo da je samo sreća poenta života! Biti srećan, biti zdrav i biti nasmejan 24h! Život je moguće preokrenuti, moguće je pronaći i taj mir za kojim tragamo! Ali moramo jedno znati… Mi nismo neko ko se posvetio samo životu, duhovnosti i neko ko konstantno radi samo na tom polju! Postoji jedna divna žena, koja je dala život životu! - napisao je Sloba koji je sa koučem, prema kojem je izrazio zahvalnost u ovom postu, imao seanse, te došao do rešenja za svoj problem.

 - Evo otkriću i jedan moj lični problem! Uz pomoć nje, ja sam prestao da pijem lek Lorazepam, koji mi je ogroman problem već neko duže vreme unazad! Zaista rešenje postoji! Pričom i razgovorima, koji se zapravo zovu "coaching", dolazimo do samog rešenja i suštine našeg problema! Gde zaista nećemo imati više problema i znaćemo kako i šta trebamo da radimo dalje u životu!

-  Anksioznost i sve te ostale stvari koje nas sprečavaju, sputavaju i zatvaraju naše mišljenje i da budemo ono što jesmo su pakao i rado ću pomoći svima kroz postove da se oslobode tog problema - napisao je Vasić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike