Džej Lo uslikana sa ćerkom u šopingu na buvljaku, a evo šta je kupovala! Šok fotografije jedne od najbogatijih pop zvezda (FOTO)

14.09.2022

09:04

0

Latino divo je na pijacu u Los Anđelesu uslikana u zelenoj haljini bez leđa

Džej Lo uslikana sa ćerkom u šopingu na buvljaku, a evo šta je kupovala! Šok fotografije jedne od najbogatijih pop zvezda (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Jedna od najvećih svetskih zvezda, Dženifer Lopez, prijatno je iznenadila javnost kada je pored svog ogromnog bogatstva i luksuza u kome uživa uslikana kao obična žena na - buvljoj pijaci.

Iako ima sve što poželi i to preskupe firmirane garderobe, ona očigledno voli da obilazi i tezge i pokupuje neke od stvari.

Latino pevačicu uhvatili su paparaci u društvu ćerke Eme početkom ove nedelje kako obilazi buvljak Melrouz u Los Anđelesu, a kako se navodi Džej Lo je razgledala antikvitete, starinske predmete za uređenje doma, ali i autentične ručno rađenje odevne komade.

Lopezova je za izlazak do pijace obukla dugačku zelenu haljinu sa dekolteom, bez leđa, kosu je vezala u punđu, a kako nije imala šminku, stavila je naočare za sunce.

Ono što je pomalo komično, jeste da je pevačica na buvljak ponela personalizovane Diorove kese u koje je stavljala sve što je pazarila.

Međutim, izgled njene ćerke Eme sve je zatekao, jer je u odnosu na majku koja je uvek doterana tip-top, imala apa-drapa stajling. 

Podsetimo, Dženifer Lopez nedavno se vratila sa medenog meseca posle venčanja sa Benom Aflekom, gde su takođe uhvaćeni u šopingu ali u luksuznim firmiranim buticima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike