"Bravo, ljubavi tatina!" Ćerka Željka Joksimovića se pohvalila velikim uspehom! (FOTO)

12.09.2022

11:30

0

Autor: Marija Mitić

Mina Joksimović danas ima povod za slavlje

"Bravo, ljubavi tatina!" Ćerka Željka Joksimovića se pohvalila velikim uspehom! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/minajokssimovic

Ćerka Željka Joksimovića, Mina, koju je dobio iz prvog braka sa Vesnom, danas ima lep povod za slavlje. Naime, ona je diplomirala na Muzičkoj akademiji i tako dobila zvanje diplomirani muzičar,  čime se pohvalila na Instagramu.

 - Diplomirala! Diplomirani muzičar. Idemo dalje - napisala je Mina ispod fotografije na kojoj nasmejana pozira sa diplomom i buketom cveća u rukama.

Ispod Minine objave nizali su se komentari i čestitke: "Čestitam. Neka ti je sa srećom", "Bravo lepotice", "Čestitam, Mina".

 

 

 - Bravo, ljubavi tatina - napisao je ispod ove fotografije ponosni tata Željko, dok je njen stric, glumac Saša Joksimović napisao da je ponosan na nju.

Podsećanja radi, u ranijem intervjuu za 24sedam, Mina je govorila o svojim poslovnim uspesima, i istakla da joj je otac velika podrška.

– Moj otac je moja najveća životna podrška i muzičar od koga imam privilegiju da učim sve o ovom poslu.

– Uvek je tu za mene bilo da je savet u pitanju, konsultacija ili pomoć kod stvari koje mi nisu jasne. Što se tiče stvaralačkog segmenta posla, apsolutno sam samostalna, a tata mi pomaže u meri u kojoj je to prirodno da roditelj pomaže detetu, jer je kao odgovoran čovek i dobronameran otac, svestan da ono što je najvažnije za mene moram da uradim sama.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike