Mina Suvari: Ostala sam trudna onda kada sam prestala da se nadam

19.10.2020

16:31 >> 09:35

0

Autor: L. Golubović

Četrdesetjednogodišnja glumica otkrila je kroz kakve muke je prolazila dok je pokušavala da dobije dete

Mina Suvari: Ostala sam trudna onda kada sam prestala da se nadam
Mena Suvari Profimedia

Mina Suvari (41) srećna je što očekuje prvo dete sa suprugom Majklom Houpom. Pošto je dugo pokušavala da zatrudni, glumici je pao kamen sa srca, pa se našalila na račun svojih godina.

– Imam 41 godinu i atmosfera u mom životu je bila nešto kao: “Jedna noga mi je u grobu i imam dobru sreću – rekla je Mina, koja je lepe vesti saznala kada je već prestala da se nada da će postati majka.

Mina Suvari Profimedia

– Za mene je još uvek proces verovanja i prihvatanja da mi se nešto tako lepo može desiti. To je jako emotivno iskustvo. Bilo mi je veoma čudno da saznam da sam trudna. Merila sam temperaturu svaki mesec i piškila sam na te ovulacijske štapiće. Očekuješ da će se nešto dogoditi, ali nije. Bila sam preplavljena emocijama, ali i pod stresom. Rekla sam da više ne mogu tako. Da sam umorna od stresa izazvanog time i pokušala sam da dođem do osećaja – ako je suđeno, suđeno je – ispričala je glumica na koju je, kako kaže, loše delovao pritisak okoline i negativne priče o trudnoći posle trideset i neke.

– Čak i u mojim kasnijim tridesetim, ljudi su sumnjali u mene. To vam usadi velik strah. Uložila sam mnogo truda da se iz toga izvučem i zaista verujem u sopstveno telo, u kakvom je stvarnom stanju – ispričala je holivuska zvezda, koja se za Majkla Houpa udala pre dve godine, a to joj je treći brak – prethodno je bila udata za Roberta Brinkmana (2000 – 2005) i Simona Sestita (2010 – 2012).

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People