Još ni traga od Megan! Hari posle smrti kraljice u Balmoral s porodicom otišao sam: Oglasio se i otac Marklove!

09.09.2022

16:15

1

Proslavljenu glumicu javnost više i ne očekuje, kako nije dobila poziv da se svima pridruži

Još ni traga od Megan! Hari posle smrti kraljice u Balmoral s porodicom otišao sam: Oglasio se i otac Marklove!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Iako je predstavnik za medije Megan Markl i Harija naglasio da su se njih dvoje zajedno uputili u Škotsku pošto im je javljeno da je kraljica Elizabeta II preminula, prince ja ne kraju u Balmoral otišao sam. Proslavljena glumica je, prema napisima stranih medija, ostala u Londonu, a prema rečima eksperta za kraljevsku porodicu Kejti Nikol, tako je pošto nju niko nije ni zvao.

- Koliko sam shvatila, porodica je Harija svakako želela tamo, iako su znali da neće moći da stigne baš na vreme - počela je Kejti za „ETOnline".

- Megan, vojvotkinja od Saseksa, nije pozvana da im se pridruži sada. Rekla je da će otići u neko drugo vreme. Ali, mislim da je svakako za napomenuti da je princ putovao bez supruge.

Podsetimo, Megan i Hari su imali u planu da se pojave na „WellChild Awards-u" u Londonu, međutim pošto se pročulo da se kraljičino stanje pogoršalo, taj plan je propao. Hari je tada sam iz Londona avionom otišao za Škotsku. Sleteo je na odredište malo pošto je vest o smrti njegove bake bila saopštena javnosti. Čekali su ga kralj Čarls III, njegova supruga Kamila, princeza Ana, kao i prinčevi Vilijam, Endru i Edvard sa svojom ženom.

Kejt Midlton takođe tada nije bila tu, kako je viđena da odvodi decu iz škole.

Prema reči Nikolove, samo najuža porodica je bila na okupu.

„Svet je mnogo izgubio"

Sa druge strane, otac Marklove, Tomas, nije propustio a da se ne oglasi povodom smrti kraljice koju nikada nije bio u prilici da upozna.

- Čitavim sam srcem uz kraljevsku porodicu i narod Britanije koji ostao bez voljene kraljice. Ovo je kraj jedne ere i uvek ćemo je svi čuvati u sećanju. Svet je mnogo izgubio. Na neki način, kao da smo svi izgubili člana porodice - istakao je on za „Daily Mail".

Ćerku, ako i ostale članove porodice, ovoga puta nije spominjao.

Tomas Markl, Profimedia
 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike