Elton Džon otvorio dušu o saradnji sa Britni Spirs: Tu postoji mnogo straha, ona je bila slomljena

28.08.2022

05:55

0

Njih dvoje su objavili duet "Hold me closer"

Elton Džon otvorio dušu o saradnji sa Britni Spirs: Tu postoji mnogo straha, ona je bila slomljena
Elton Džon Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs i Elton Džon su u petak objavili duet "Hold me closer", a kolege su obratile pesmu "Tiny dancer". Veoma brzo je došla do srca publike, koja je oduševljena. 

Elton je u razgovoru za medije otkrio da, u prvom trenutku, njegov producent i on nisu znali koga bi pozvali da gostuje u pesmi. Ideju da to bude Britni dao mu je njegov suprug Dejvid.

- On je rekao da bi to bilo divno za Britni da uradi. I ja sam se složio da je to fantastično. Dugo ništa nije uradila, a ja sam pratio sve što joj se dešavalo - izjavio je Elton Džon.

Profimedia
Elton Džon

Britni je odmah pristala na saradnju sa slavnim pevačem, ali nije mogla da mu se pridruži u Londonu, zbog toga što je u tim trenucima bila na medenom mesecu. Ona je kasnije pesmu otpevala u Londonu, a sve je završila za dva sata.

- Odradila je to fantastično. Svi su govorili da ona ne može više da peva. Ali ja sam znao, ona je bila brilijantna kada je počela i takva je i danas. Jako sam uzbuđen zbog onoga što je uradila. 

Producent koji je radio pesmu istakao je da se vidi da je Britni pesma mnogo značila i da to može da se čuje u njenom izvođenju. Iako su je uveravali da je sve uradila kako treba, njoj je i dalje trebalo malo ubeđivanja.

Profimedia
Britni Spirs

- Morali smo da dobijemo dozvolu od nje za ono što je uradila. Dugo je nije bilo, tu je veliki strah jer su je izdali toliko puta. Plus, nije bila zvanično pod okom javnosti baš dosta. Bili smo uz nju tokom čitavog procesa, uveravajući je da će sve biti kako treba - rekao je Džon i dodao:

- Uzbuđen sam što sam mogao to da uradim sa njom i mislim da će biti veliki hit. Osećam da će joj dati samopouzdanja i da će shvatiti koliko je ljudi voli i želi da je vidi srećnu. To je sve što neko treba da želi nakon onoga što je prošla.

Elton je poznat po tome da često ume da bude mentor mnogim umetnicima, jer je prošao dosta toga.

Elton Džon Profimedia
Elton Džon

- Teško je kad si mlad. Britni je bila slomljena. Ja sam bio slomljen pre nego što sam odlučio da prestanem da pijem. Bio sam baš loše, prošao kroz strašna osećanja. Sada sam trezan 32 godine i najsrećniji na svetu. Mogu da posavetujem druge, kao što je Britni, jer ne želim da vidim nijednog umetnika na mračnoj strani života - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike