„Ne želim sad da se bavim pripremama za Mirkovo venčanje!" Goca Božinovska podvukla crtu: Ima vremena za sve!

04.09.2022

09:55

0

Veselje se bliži, a poznata majka je - otišla na odmor

„Ne želim sad da se bavim pripremama za Mirkovo venčanje!" Goca Božinovska podvukla crtu: Ima vremena za sve!
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Bojana Rodić i Mirko Šijan svakako su obradovali fanove i prijatelje pošto su saopštili da će uskoro, sredinom ovog meseca, konačno „stati na ludi kamen". Verenica, inače, već uveliko živi s izabranikom i porodičnoj kući u Surčinu, osnovali su i porodicu, ali je pandemija ipak uticala i na njihove ranije planove.

 

 

Kako su najverovatnije poslednje pripreme u toku, mnoge je zanimalo kako se sa svime nosi Mirkova poznata majka, pevačica Goca Božinovska. Na veliko iznenađenje, međutim, za „Alo" je ispričala kako je otišla na odmor i kako o bilo čemu oko svadbe trenutno ne želi ni da razmišlja.

„Ima vremena"

- Ako mi verujete, ne pripremam se ni za šta. Trenutno nisam u Srbiji, na moru sam i ne želim da razmišljam ni o čemu - počela je Goca, pa dodala:

- Uzela sam godišnji odmor i dok sam ovde ne želim da se bavim pripremama Mirkovog venčanja. Kada dođem u Srbiju, tada ću razmišljati o svadbi, sada hoću malo da uživam.

Bojana za to vreme uživa u odabiru raskošne venčanice za dan kada će izgovoriti sudbonosno „da". Iako se, sa druge strane, često spekulisalo da sa budućom zvaničnom svekrvom nije u dobrim odnosima, obe su u nekoliko navrata demantovale takve navode.

Bojana Rodić, Instagram Printscreen/bojana__rodic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike