Nastavlja se sukob Mitrovića i jutjubera, iznete jezive tvrdnje: "Baka Prase je ubio jednu devojku, treba da mu se stane na put"

01.09.2022

10:08

0

Izvesna Natalija Š. je uključena u celu priču

Nastavlja se sukob Mitrovića i jutjubera, iznete jezive tvrdnje: "Baka Prase je ubio jednu devojku, treba da mu se stane na put"
mitrovic prase copy - Copyright Youtube screenshot Baka Prase/ATA Images

Rat Željka Mitrovića i Bake Praseta se nastavlja, a očigledno dok sve ne dobije konkretan sudski epilog, prozivaće se na društvenim mrežama.

Nakon što je Baka izvređao vlasnika TV Pink jer je rekao da će snimiti dokumetarni film o jutjuberu i izneti nove šokantne detalje o njemu, Mitrović je objavio prepisku sa majkom neke navodne devojke s kojom je Bogdan Ilić bio u vezi.

Željko je prvo objavio poruku majke izvesne Natalije Š, koju prenosimo u celosti, a zatim objasnio zašto je to učinio.

 

 

- Bogdan zvani Baka Prase je osoba koja javno vrši nasilje nad mojim detetom. Ubio je jednu devojku, mislim da treba da se stane ovom momku, koji se bez razloga zakačio za moju ćerku, verovatno zato što nije mogao nikada da je ima! Laže, naziva je raznim imenima, proziva, izigrava Boga. Bogdan se zove ali je zalutao u paklu u kome živi. Žao mi ga je da tako veliki Baka Prase dobija medijski prostor na nebitnim dvojkama koje se bave poštenim poslom. Pred narod da se izvede ovaj momak da mu narod sudi, jer očigledno zakonom nije regulisano internet nasilje - stoji na fotografiji ispod koje je Mitrović napisao:

 

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića

- Ovu objavu je napisala majka Natalije Š, koju sam pomenu u prethodnoj objavi a kojoj je Baka Prase namerno preneo infektivnu mononukleozu intimnim putem! Majka će danas svratiti do Tužilaštva, a biće i jedan od sagovornika u našem dokumentarnom filmu o kriminalnom seljačiću i podguznoj muvi koja se osilila jer plaća reket kriminalcima! Vidi pede*čino jedna smrdljiva, ja takve “opasne momke” satirem ceo život! Bako, puta za nazad nema, spremi se - napisao je Željko.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
 
Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike