Željko Mitrović žestoko potkačio Baku Praseta: Pomenuo njegove veze sa Veljom Nevoljom, da je bio gepekovan i otkrio šta ga čeka!

31.08.2022

21:38

3

Jutjuber nije prestajao sa prozivkama, a vlasnik TV Pink nije želeo da mu ostane dužan

Željko Mitrović žestoko potkačio Baku Praseta: Pomenuo njegove veze sa Veljom Nevoljom, da je bio gepekovan i otkrio šta ga čeka!
Željko Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je jutjuber Baka Prase optužio Željka Mitrovića da mu duguje novac, te da mu je pretio, vlasnik TV Pink mu je odgovorio da će se sa njim raspraviti kroz nekoliko dana, zbog smrtnog slučaja u porodici.

Međutim, kako se Bogdan Ilić, kako je pravo ime jutjubera, nije zaustavljao, Mitrović je odlučio još jednom da mu se obrati. Ovog puta nije štedeo reči.

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Mitrović

- O ovom malom govancetu i seljačiću Baki Prasetu, koji mi je nekad bio prijatelj, iz etičkih i moralnih principa neću da pišem o vremenu koje je Baka Prase proveo u gepeku i zašto to nije prijavio policiji - napisao je Mitrović na svom nalogu na Instagramu, pa nastavio:

- Neću da pišem ni o njegovim poznanstvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim pripadnicima klana, takoe neću da pišem o tome zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š. polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave.

Mitrović je najavio da dokumentarna redakcija njegove televizije sprema film o jutjuberu.

- Film koji od večeras sprema dokumentarna redakcija televizije Pink o Baka Prasetu, nalog nije dobila od mene, oni su potpuno autonomna redakcija i samo su me obavestili šta rade. Let it be (Nek bude šta bude)! - zaključio je Mitrović.

ATAImages/Antonio Ahel/Prinscreen Youtube/Baka Prase
Željko Mitrović, Baka Prase

Ilić je, podsetimo, u svom lajvu, izneo razne stvari o Mitroviću, a poručio je i da će ići na sud. Njega su bivša/sadašnja devojka Anja i prijatelj ućutkavali, ali on nije želeo da prestane da iznosi razne stvari na račun Mitrovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike