One su njegov svet! Aleksa Balašević pokazao ćerkicu pa sve raznežio emotivnim rečima (FOTO)

29.08.2022

14:09

0

Autor: Marija Mitić

Dirljiva objava sina kantautora naišla je na pregršt pozitivnih komentara

One su njegov svet! Aleksa Balašević pokazao ćerkicu pa sve raznežio emotivnim rečima (FOTO)
balaševići - Copyright Instagram printscreen/balasevicaleksa

Sin našeg pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, postao je tata kada je na svet 22. avgusta došla njegova ćerkica Vera.

Aleksa i njegova supruga Nikolina ne kriju koliko su srećni i ponosni, pa tako na društvenim mrežama objavljuju dragocene momente sa ćerkicom. Ovoga puta oni su pokazali kako ona izgleda, dok spava pored mame, a Aleksa je ispod ove nežne fotografije ispisao i dirljivu poruku.

 

 

- Mnogi kada žele nekom da dočaraju i objasne kako izgleda svet pokažu globus, pa objašnjavaju šta su sever, jug, kontinenti i okeani... Ja sam jednostavniji tip iz poslednjih klupa i ekskurzijskih šaraga... Ja pokažem ovu fotografiju i ne objašnjavam ništa.

Podsetimo, Aleksa i Nikolina su se venčali 17. juna u Hramu Svetog Save u Beogradu, a ceremoniju venčanja je obavio patrijarh srpski Porfirije. 

Jelena Ćalasan
Aleksa i Nikolina Balašević

Dan nakon venčanja Aleksa se oglasio za 24sedam.

- Mnogi koji žele da veruju, a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima... "Kako da verujem u Boga kog ne vidim?". Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt sa Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno (I više neg' dovoljno, što bi salajački paori rekli), upoznali Boga - pričao je tada Aleksa i dodao:

- Brak danas mnogima predstavlja neku obavezu, nešto što nameće "većina", što nameću godine, neke vrste dokaza da ste kao odrasli, samostalni, zreli. Ne svesni da je to u stvari jedan ispit koji kontroliše on, direktan kontakt sa Bogom. Hvala svima na najlepšim porukama, čuvaj Bože Srbiju, ovaj deo sveta pa i ovaj ceo svet. Hvala ti Bože za patrijarha Porfirija, našeg najsigurnijeg pastira i čuvara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike