Britni Spirs nestala sa Instagrama! Sumnja se da joj je profil ugašen zbog golotinje

28.08.2022

16:13

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se, međutim, redovno oglašava na Tviteru

Britni Spirs nestala sa Instagrama! Sumnja se da joj je profil ugašen zbog golotinje
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs (40) poznata je po neočekivanim i golišavim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, međutim njen nalog na ovoj mreži više ne postoji!

Niko ne zna šta se zapravo dogodilo sa Instagram profilom poznate pevačice, a njeni pratioci su pomislili da je razlog uklanjanja profila njeno konstantno objavljivanje izazovnih slika, koje Instagram 'kažnjava' tako da ih ukloni jer krše poslovnu politiku. Ipak, postoje i oni koji smatraju da je, s obzirom na to da je Britni i dalje aktivna na Tviteru i sa pratiocima deli misli o sreći, profil na Instagramu obrisala sama. 

Instagram printscreen/britneyspears
Jedna od provokativnih objava Britni Spirs na Instagramu

- Učim da je svaki dan novi list i pokušavam da budem bolja osoba i radim ono što me čini srećnom. Da, danas biram sreću. Svaki dan sebi govorim da bi trebalo da otpustim bol i gorčinu koju nosim, i pokušavam da oprostim sebi i drugima za stvari koje su nekoga povredile - napisala je pevačica na Tviteru samo nekoliko sati nakon što je nestala sa Instagrama. 

- Želim da budem neustrašiva kao kada sam bila mlađa i da ne budem toliko uplašena. Molim se da ima istine u Duhu Svetom i nadam se da je taj duh i sa mojom decom! Da, danas biram sreću i radost - dodala je.

Instagram printscreen/britneyspears
Jedna od provokativnih objava Britni Spirs na Instagramu

 

Pevačici inače ovo nije prvi put da nestaje sa Instagrama. Nekoliko puta je sama pravila pauzu od te mreže, a uglavnom bi se vratila nakon nekoliko dana pa se mnogi nadaju da će tako biti i sada. 

- Mnogi lošiji trenuci koje Britni ima ovih dana su samo deo prilagođavanja ovom novom poglavlju njenog života. Ona nije bila slobodna žena preko 13 godina. Sada je samo nebo granica - rekao je nedavno izvor za Page Six. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike