Neda Ukraden o krizi na estradi: Napadale su me kolege koje uzimaju bakšiš od 500 evra, a nisu platile porez!

20.10.2020

08:50 >> 13:49

0

Pevačica je među prvima progovorila o lošoj situaciji na estradi usled koronavirusa, ali je tada doživela velike osude

Neda Ukraden o krizi na estradi: Napadale su me kolege koje uzimaju bakšiš od 500 evra, a nisu platile porez!
Copyright Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

Neda Ukraden među prvima je istakla da će situacija na estradi zbog koronavirusa biti teška, ali je tada naišla na veliki broj osuda svojih kolega. U međuvremenu, mnogi su izneli slične ocene, a pevačica je sada dodatno argumentovala svoje stavove.

Nama je praktično već mesecima ukinuto, odnosno suspendovano, pravo na rad. To što neki klubovi i neki pevači tu i tamo rade, više potvrđuje nego opovrgava činjenicu da to nije jedino izvođenje muzike koje ne ugrožava javno zdravlje. No, nisam iznenađena reakcijama i zaletanjem mnogih kolega i njihovih PR “novinara”, jer ovde nikad nisu znali jedinstveno da artikulišu svoje stavove i kao retko gde, na svoju štetu su nesložni, heterogeni, skromnog obrazovanja, a sujetni! Nekolicina je i izuzetno bogata, i kroz njih narod gleda na sve druge, normalne muzičare, skromne i porodične ljude. Nisam primetila da su ti što su im pune ruke bakšiša od po 500 evra platili porez ovoj državi, ni velikodušno kupovali respiratore i lekove. U svakom slučaju, neka se lepo odmore, naspavaju i uživaju svi oni što su srećni što zbog pandemije ne rade – poručila je Ukraden oštro.

S obzirom na to da nema obaveza na muzičkoj sceni, Neda se posvetila pisanju autobiografije, koju je najavila da će započeti ove godine. Ona je na pitanje “kako provodi vreme”, odgovorila kratko i jasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Oct 8, 2020 at 8:06am PDT

– Kako provodim vreme – pa onako kako moram. Uvek se nešto radi. Do marta su to bili koncerti, snimanja, putovanja. Sada kada se to svelo na minimum, ostalo je mnogo slobodnog vremena koje koristim za pisanje autobiografije, sređivanje bogate arhive, rekreaciju, kuvanje, druženje s unucima – istakla je pevačica i dodala da ima planove i za novu godinu, ali da joj to dođe kao futur II.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike