50 Cent opsovao Bajdena, iskritikovao njegov poreski plan, pa pozvao sve da glasaju za Trampa (FOTO)

21.10.2020

10:04 >> 15:45

0

Uz fotografiju ekrana sa predloženim povećanjem poreske stope, reper nije birao reči obraćajući se svojim fanovima na društvenim mrežama

50 Cent opsovao Bajdena, iskritikovao njegov poreski plan, pa pozvao sve da glasaju za Trampa (FOTO)
Copyright 50 Cent Profimedia

Kurtis Džejms Džekson III, poznatiji kao 50 Cent, iskritikovao je putem svojih profila na društvenim mrežama poreski plan demokratskog predsedničkog kandidata u SAD, Džoa Bajdena. Zatim, Fifti je sve koji ga prate i javno pozvao da glasaju za Donalda Trampa, iako je, kako je naveo, svestan da on ,,ne voli crnce”.

Na ovaj način podigao je ogromnu prašinu, pa uz psovke istakao da je spreman i da napusti Njujork. Pojedinci su mu tada poželeli dobrodošlicu ,,kod Trampa”, dok su ga drugi optužili da je stavio „luksuz ispred života crnaca“.

– Šta kog đavola? Glasajte za Trampa. Dosta od mene. Niksi svakako ne pobeđuju. Ne zanima me ni što Tramp ne voli crnce. Da li ste vi skrenuli s uma? – oštar je bio reper.

Poreski plan bivšeg potpredsednika SAD, inače, predviđa povećanje poreza za korporacije, ali i pojedince koji zarađuju više od 400.000 dolara godišnje.

50 Cent Instagram screenshot

Nešto kasnije, reper je nastavio s oglašavanjem, pošto se „setio da je bankrotirao“, jer se povećanje poreza odnosi samo na bogate.

– Upravo sam se setio da sam bankrotirao, pa tražim zajam. Da li može neko da pomogne bratu? – pisao je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike