Đole Đogani presrećan zbog Lunine i Markove bebe!

20.10.2020

10:23 >> 10:39

0

Denser je ispričao ko mu je javio lepe vesti i šta mu je napisao brat Gagi

Đole Đogani presrećan zbog Lunine i Markove bebe!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Trudnoća Lune Đogani jedna je od glavnih tema na estradi, pre svega zbog njenih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a sada je lepu vest prokomentarisao i njen stric Đole Đogani.

– Juče sam saznao da je Luna trudna, brat Gagi mi je napisao: “Presrećan sam zbog toga, jer ću postati deda”. I baš mi je drago, mi to nismo znali – rekao je Đole gostojući u jutarnjem programu TV Hepi ,,Dobro jutro Srbijo”. Pošto se stalno spekulisalo da odnosi u porodici Đogani nisu dobri, mnoge je iznenadila reakcija densera u kojoj je izrazio pozitivan stav prema bratanici.

ATA Images/Antonio Ahel

Vesna i Đole dalje su se osvrnuli na posao, pa su objasnili da su hitom “Zabranjena ljubav” imali za cilj da, kroz mini reportažu u okviru pesme, ljudima iz dijaspore prikažu rodno mesto.

– Oni koji su iz dijaspore, baš su se poželeli, pa smo im mi kroz pesmu priredili mini reportažu. Kada čujem priču o Jugoslaviji, meni je nekako toplo oko srca, vezan sam i za Sarajevo – rekao je Đogani.

– Reč je o zabranjenoj ljubavi, ćerka političara je zaljubljena u dečka koji je siromašniji i nije baš za nju, kako misli njen otac – objasnila je Vesna sadržaj pesme.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike