Bojana i Mirko Šijan slave prvi rođendan sinu: Mali Željko bratu Zoranu otpevao rođendansku pesmu i oduševio sve! (VIDEO)

21.08.2022

19:55

1

Autor: Marija Mitić

Cecin unuk je "kao pravi" dobio mikrofon pa zapevao bez ustručavanja pred svim gostima na proslavi

Bojana i Mirko Šijan slave prvi rođendan sinu: Mali Željko bratu Zoranu otpevao rođendansku pesmu i oduševio sve! (VIDEO)
bebe_censored - Copyright Instagram printscreen/miss.rodic

Bojana Rodić i Mirko Šijan okupili su danas svoje najmilije kako bi proslavili prvi rođendan sinu Zoranu.

Ponosna mama ovog radosnog dana ne odvaja se od svog mezimca, ali isto tako dosta vremena provodi i sa svojim sestrićem Željkom, sinom Bogdane i Veljka Ražnatovića. Ona ga je držala u naručju dok je mali Zoran duvao svećice, a gosti pevali rođendansku pesmicu. Željko je tada na oduševljenje svih, na mikrofonu otpevao dobro poznate stihove svom bratiću, a oduševljeni gosti su sve ispratili aplauzom.

Ovaj neodoljiv trenutak zabeležila je Bojanina sestra Nataša i potom ga objavila na Instagramu, a on je prikupio brojne simpatije.

Inače, na žurki je sve u znaku džungle, pa je tako rođendanska torta ukrašena figuricama u obliku lava i ostalih divljih životinja.

Mama Bojana je za ovu priliku obukla usku zelenu haljinu, u kojoj je prvi put istakla sada već svoj poveći trudnički stomak. Naime, Bojana i Mirko očekuju još jednu bebu, a pol deteta otkrili su na zanimljiv način baš danas, na proslavi Zoranovog rođendana.

Inače, ovim povodom oglasila se danas i Goca Božinovska koja će dobiti još jedno unuče.

- Nas dvoje smo najbolji drugari, po ceo dan me samo zove baba, baba... i ja letim odmah oko njega. Sada nam je i Bojana ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju - rekla je za Star popularna pevačica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike