Lepa Brena se ne odvaja od sestre od koje je u mladosti na silu razdvojena: Uživaju zajedno posle 28 godina! (FOTO)

19.08.2022

14:22

0

Autor: Marija Mitić

Sestre se provode na jahti, a sa njima je i naša poznata pevačica

Lepa Brena se ne odvaja od sestre od koje je u mladosti na silu razdvojena: Uživaju zajedno posle 28 godina! (FOTO)
Lepa Brena - Copyright Printscreen/Instagram/lepabrenaa

Nakon što su oženile bratanca, Lepa Brena i njena sestra, zajedno sa porodicama, spakovale su kofere i otišle na odmor. Koliko se porodično dobro provode na jahti Živojinovića, ploveći Jadranom, jasno je iz njihovih objava na Instagramu, kao i koliko su svi srećni što vreme ponovo provode zajedno, posle dužeg vremena.

Naime, Lepa Brena i njena sestra Faketa, koja živi u Americi, se ne viđaju često zbog mnogih okolnosti. Brena je ostala željna sestre i njene porodice, kako je sama jednom prilikom izjavila, jer se nisu često viđale tokom poslednje dve decenije.  Zato sada maksimalno koriste svaki zajednički trenutak.

Njih dve su zajedno tek prošle godine na duži period otišle u rodno Brčko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je posle 28 godina došla na duži period. Za mene je to veoma emotivna situacija zato što sam ostala željna seste i njene dece i unučića. Razdvojile smo se na silu tokom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja i posle toga smo obišli nekoliko mesta koja najviše volimo - ispričala je pevačica ranije za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Inače Brena je na svojoj skupocenoj jahti ugostila pored sestre i sestričine i pevačicu, blisku prijateljicu Sanju Đorđević, a svakog dana uživaju u skupoj hrani i piću iz svih delova sveta.

- Pre nekoliko dana im se pridružila pevačica Sanja Đorđević, sa kojom se Brena druži dugi niz godina. Super se slažu i "ženske priče" ne prestaju. Kupile su iste šešire pa se šale da prolaznici ne znaju ispod kojeg je Brena - kaže izvor Blica.

Inače, ova prostrana jahta ima šest spavaćih soba, o čemu je pričala i Brena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena, ali nije otkrila da li su tačna medijska nagađanja da jahta košta 6.000.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike