Snima se film o Aci Lukasu: Saša Mirković najavio da publiku očekuju velika iznenađenja (FOTO)

16.08.2022

21:25

0

Pripreme su već uveliko u toku, a kako nam producent filma i serije “Kafana na Balkanu”, Saša Mirković, kaže ova serija i film će se snimati u nekoliko gradova bivše Jugoslavije

Snima se film o Aci Lukasu: Saša Mirković najavio da publiku očekuju velika iznenađenja  (FOTO)
aca lukas foto sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nakon što je svoju publiku iznenadio je autobiografskom knjigom pod nazivom “Ovo sam ja”,  Aca Lukas u saradnji sa producentom Sašom Mirkovićem i Hype produkcijom odlučio je da se snimi film i serija koja će se zvati “Kafana na Balkanu” – kao jedan od njegovih vanvremenskih hitova, a po svemu sudeći, takav filmski projekat nas i čeka.

Do sada je poznato da će rediteljka ovog projekta biti Suzana Purković, koja je ostvarila fantastičnu saradnju sa produkcijskom kućom Hype radeći na seriji “Aviodžije”, kao i da će folkera tumačiti jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Mladen Sovilj.

ATAImages/A. K.
 

 

Pripreme su već uveliko u toku, a kako nam producent filma i serije “Kafana na Balkanu”, Saša Mirković, kaže ova serija i film će se snimati u nekoliko gradova bivše Jugoslavije:

24sedam/Danica Božović
 

 

-Kafana na Balkanu će se snimati u Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Budvi, Skoplju, Splitu i Banja Luci. Bukvalno u svim centrima bivše Jugoslavije, zato što je Acina karijera kao i život vezan kako za Beograd, tako i za sve ove gradove. Ponosan sam na to što će “Kafana na Balkanu” biti Jugoslavija u malom i što će glumci biti iz svih ovih država. Trenutno ekipa markira sve lokacije na kojima ćemo snimati. Publiku očekuju velika iznenađenja i dobar film i serija, kaže Mirković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike