Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku njenu traumu sam dvostruko propatila

15.08.2022

15:08

1

Glumica je svojoj naslednici najveća podrška u svemu što radi

Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku njenu traumu sam dvostruko propatila
Copyright A.K./ATAImages

Sve životne poteškoće glumice Katarina Žutić i Svetlana Ceca Bojković se trude da prevaziđu zajedno. Ceca je svojoj naslednici velika podrška u svemu što radi, a naročito je bila uz nju tokom borbe za potomstvo.

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada - kazala je Bojkovićeva. 

ATA Images
Ceca Bojković i Katarina Žutić

 

Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

- Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac - priča Bojkovićeva i dodaje:

- Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji - ispričala je Ceca za Gloriju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike