Pevanje im nije bio prvi posao: Evo čime su se bavili pre nego što su postali poznati

12.08.2022

14:52

1

Od medicine, preko voditeljstva do obezbeđenja

Pevanje im nije bio prvi posao: Evo čime su se bavili pre nego što su postali poznati
pevači - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoge poznate ličnosti sa naše domaće javne scene pre nego što su postale poznate morale su da se bave raznim poslovima koji uglavnom nemaju nikakve veze sa njihovim današnjim karijerama.

Interesantan podatak je da većina naših estradnjaka može da se pohvali samo sa diplomom osnovne škole, poneko i sa srednjom, a vrlo mali broj je onih koji spadaju u grupu akademskih građana, ali to ih svakako nije sprečilo da naprave veliki uspeh.

Sloba Radanović je radio kao obezbeđenje

Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni. Javnost ga je upoznala tokom učešća u jednom muzičkom takmičenju, ali pre nego što se ostvario na estradi, Radanović je morao da se snalazi na razne načine, pa je tako u jednom periodu svog života radio i kao obezbeđenje.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Indira Radić je bila medicinska sestra

Pre nego što je postala poznata pevačica, Indira Radić živela je u Zagrebu, gde je radila kao medicinska sestra u jednoj bolnici, ali i pored neodobravanja roditelja da se bavi javnim poslom, ona se ipak izborila na tom trnovitom putu i sada može da se pohvali činjenicom da su njene pesme nezaobilazni deo svakog veselja.

Antonio Ahel/ATAImages
Indira Radić

Emina Jahović se oduvek bavila javnim poslom

Pevačica je oduvek želela da bude poznata, pa je tako tokom srednje škole honorarno radila na jednoj televiziji, gde je vodila vremensku prognozu.

ATAImages/ A.A.
Emina Jahović

Milan Stanković takođe u medicini

Kao i njegova koleginica Indira Radić, i Milan Stanković se bavio medicinom pre nego što se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i postao poznat. 

ATAImages / Milan Maričić
Milan Stanković

Lepa Brena je bila bebisiterka

Pevačica danas važi za jednu od najbogatijih žena na našim prostorima, ali malo ko zna da je Brena, pre nego što je postala poznata, džeparac zarađivala kao bebisiterka. Ni manje ni više, ona je bila dadilja današnjoj koleginici Ani Štajdohar.

ATAImages/ Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO
Lepa Brena

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike