Upoređivali je sa Pamelom, a danas Indira Radić želi bore: Neću u 55. godini da izgledam kao da imam 30

10.02.2022

21:55

1

Pevačica neguje svoj prirodan izgled i nije pristalica estetskih korekcija

Upoređivali je sa Pamelom, a danas Indira Radić želi bore: Neću u 55. godini da izgledam kao da imam 30
Indira Radić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Indira Radić duže vreme je bila u medijskoj ilegali, a sada je konačno sa predstavnicima sedme sile otkrila kako se u svojim godinama brine o izgledu, ali i kako je došlo do susreta i saradnje sa Alenom Islamovićem sa kojim je snimila pesmu „Lopov“.

Zbog atraktivnog izgleda, Indiru su upoređivali sa čuvenom Pamelom Anderson, a pevačica danas kaže, da ne želi na sebi da radi bilo kakve estetske korekcije i pobornica je prirodne lepote.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Radić

 

Iako su se njene brojne koleginice podvrgle estetskoj hirurgiji kako bi zadržale mladalački izgled, Indira kaže se ne boji bora. 

- Ja stvarno ne želim u 55. godini da izgledam kao da imam 30 godina. Želim da imam bore, želim da se vidi, naravno neću da budem seda. To su neke stvari koje kontrolišeš, ali najvažnija je ljubav prema sebi - rekla je Indira za „Kurir“, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Islamovićem: 

Antonio Ahel/ATAImages
Indira Radić

- Upoznali smo se u Tuzli, prvo je dogovor bio dogovor da imamo pesmu dobru i da uradimo duet, na šta je on rekao da nije nikakav problem samo da čujem pesmu. On je tada svoj deo snimio u Tuzli, a ja svoj u Beogradu. Prvi put nakon toga kada smo se sreli to je bilo kao da se znamo ceo život. To su te neke energije kosmičke koje moraju da se dogode - istakla je Radićeva. 

Kako je istakla, u životu je najbitnije voleti, a njena najveća ljubav su dva unuka - Lukas i Mihajlo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike