Transformacija decenije! Miloš Timotijević smršao 14 kilograma, zategao se, pa pokazao fotke pre i posle (FOTO)

09.08.2022

07:58

0

Nekad sa većim stomakom, a danas mišićav i mršaviji

Transformacija decenije! Miloš Timotijević smršao 14 kilograma, zategao se, pa pokazao fotke pre i posle (FOTO)
KATA0538 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Glumci često prave velike transformacije, goje se i mršave zarad uloge, a problem sa gojaznošću imao je neočekivano i Miloš Timotijević.

Iako se svojim ulogama mahom predstavlja kao zgodan muškarac u formi, na iznenađanje svih pokazao je kakava je situacija iza kamere. 

Poznat po tome da i te kako vodi računa o svom telu, nastupio je period kada se malo opustio, pa je objavio fotografije na kojima se vidi da ima veći stomak. Sa deset kilograma viška, shvatio je da je vreme da nešto preduzme, a u tome nije bio sam, već je imao podršku fitnes instruktora.

Instagram printscreen/milosdtimotijevicofficial
Miloš Timotijević pre dva i po meseca

Naravno, korigovao je i ishranu i priznao da je doživeo pravu transformaciju, jer je izgubio čak 14 kilograma. Kako se stesao više i od prvobitne kilaže, sada je zadovoljan i zahvalan na podršci koju je imao.

Instagram printscreen/milosdtimotijevicofficial
Miloš Timotijević sada

- Ovo je dokaz da možete sve i kad pravi ljudi veruju u vas, 14 kilograma manje za dva i po meseca! Zdrav život, transformacija - napisao je glumac, poznat po ulogama u ostvarenjima "Južni vetar", "Porodica", "U zemlji krvi i meda", "Besa".

U video snimku on je rekao da je imao 99 kilograma, a zatim i pokazao fotografiju "pre i posle" zbog čega je dobio brojne pohvale i divljenja, te su mu poručili da je "car".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike