Džejson Momoa na letu za Havaje delio vodu, putnici ostali zabezeknuti, a video je apsolutni hit

05.08.2022

12:02

0

Autor: D. R.

Holivudski glumac oduševio je putnike na jednom letu za Havaje kada je odlučio da preuzme ulogu stjuarda i svima posluži osveženje

Džejson Momoa na letu za Havaje delio vodu, putnici ostali zabezeknuti, a video je apsolutni hit
Džejson Momoa - Copyright Profimedia

Zvezda "Akvamena" i "Igre prestola", Džejson Momoa, iznenadio je putnike na letu "Havaiian Airlinesa" nakon što se obukao kao stjuard i podelio flaše vode.

Glumac je došao na međunarodni aerodrom u Los Anđelesu sa ćerkom Lolom Jolani (14) i sinom Nakoa-Vulfom (13), pre nego što se pojavio pred putnicima koji su krenuli u Honolulu.

Kabinsko osoblje mu je, na njegov zahtev, dalo kolica sa osveženjem, a glumac je dodatno zadenuo jedan cvet za uho i pojavio se pred šokiranim putnicima.

Na svom Instagram profilu Momoa je objavio video iz aviona, a nije bilo potrebno mnogo vremena da snimak postane apsolutni hit.

- Dobar dan, ja sam Džejson Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske flašice? - pitao je glumac putnike pre nego što bi im dao flašicu sa vodom.

Kako je objasnio, ideja akcije je bila da osvesti turiste koji dolaze na Havaje o tome kako je ta destinacija dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama i da treba dobro da razmisle da li će sa sobom poneti jednokratne plastične boce, kada već imaju mogućnost da koriste aluminijumske flašice koje jednostavno mogu da dopunjuju vodom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike