Kazić i danas tuguje za ocem: Nisam te razumeo kada si mi pričao da će svega biti, samo ne nas (FOTO)

03.08.2022

17:50

0

Posvetio mu je pesmu „Sećanje" zajedno s bratom, pa naglasio da ga stare rane i dalje bole

Kazić i danas tuguje za ocem: Nisam te razumeo kada si mi pričao da će svega biti, samo ne nas (FOTO)
braca-kazic jutj zvezde granda - Copyright Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"

Braću Kazić su mnogi upamtili uvek dobro raspoložene, nasmejane, spremne za muziku i pesmu, međutim, iza njihovih osmeha se očito krije velika tuga. Sudeći po objavi Dimitrija - i posle devet godina, smrt oca ga i te kako boli.

- Prođe devet godina, a meni kao da nije nijedan sekund. Kao ono što si uvek znao da kažeš: „Svega će biti, samo nas neće biti". Nisam to shvatao kada si mi pričao, ali otkad si otišao negde daleko, daleko, shvatio sam. Samo ću da ti kažem, sve je u stvari ništa - poručio je on na svom Instagramu uz numeru „Sećanje", koju je zajedno s bratom tek nedavno predstavio publici, a koja je posvećena upravo pokojnom ocu.

- Napisao sam je ponesen time koliko mi otac fali. Sad će deveta godina otkako ga nema i jako mi nedostaje. U nedostatku ljubavi i pažnje napisao sam ovu numeru za njega. To su bili najteži trenuci u mom životu, kada nas je on napustio i tu bol pretočio sam na papir. „I kada svi te ostave setiš se oca, majke rođene", stihovu su pesme u kojoj govorim o tome da i kada imaš pare i sve što želiš, džabe ako nemaš sa kim da podeliš - objasnio je nedavno on, prenosi „Grand onlajn".

Dimitrije Kazić, Instagram screenshot / the_kazic
 

Braći je majka u teškom periodu bila, pa ostala i danas, velika podrška i vetar u leđa.

- Otac je bio ponosan na njih, hvalio se kada je Dimitrije išao prvi put na televiziju. Bilo mi je teško kada sam ostala sama sa njima. Kada sam dobila unuku, plakala sam i od sreće i od tuge, bolelo me je što suprug nije doživeo to - kroz suze je ispičala ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike