Goca Božinovska zabrinuta za bolesnu majku, ne odvaja se od nje: Srce joj ne bi izdržalo kad bi otišla da se operiše...

22.10.2020

18:23 >> 18:34

0

Pevačica je uradila sve da joj olakša muke

Goca Božinovska zabrinuta za bolesnu majku, ne odvaja se od nje: Srce joj ne bi izdržalo kad bi otišla da se operiše...
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Rodić i Mirko Šijan poslednjih nekoliko dana uživaju u Egiptu, gde su otišli na prvi zajednički odmor, dok je Goca Božinovska ostala u Srbiji. Pevačica trenutno boravi kod majke na selu kako bi mogla da brine o njoj pošto je vezana za krevet otkad je pre nekoliko nedelja slomila kuk.

– Ja sam u selu kod mame. Mnogo se sekiram oko nje. Još je u gipsu, skidamo joj ga tek 6. novembra. Sad je u osmoj nedelji, a rekli su joj da nosi gips deset nedelja. Nema operacije za nju jer je stara, ima 88 godina, i srce joj ne bi izdržalo kad bi otišla da se operiše. Muke žive. Sve smo joj nabavili, i krevet i dušeke posebne, ali ne vredi, boli je mnogo – rekla je Goca za 24sedam.

Što se tiče sina i snajke, ona se ne brine mnogo za njih iako je broj zaraženih u Srbiji trenutno u porastu, jer veruje da će oboje paziti na sopstveno zdravlje.

– Ne plašim se uopšte za njih. Sad nema ni gužve i oni su baš izabrali termin kad nije ni frka, a i oni se čuvaju. I ovde dok su bili uvek su išli sa maskama. Pridržavaju se svega i nisu mnogo ni izlazili, niti su šetali. Uglavnom su provodili vreme u kući, retko gde su išli. Oni su pametni po tom pitanju. Baš se čuvaju, a ko se čuva, i Bog ga čuva – kazala nam je Božinovska i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

– Ako budu morali da idu u karantin kad se budu vratili, hvala Bogu, imaju gde da budu, čak možemo i da se ne sretnemo u onolikoj kući.

Pevačica nam je otkrila i da je ovo prva godina da nema zakazan nastup za Novu godinu, istakavši da joj novac od nastupa nije potreban, ali da joj je neobično što će tu noć provesti kod kuće.

– Ako bismo se svaki čas brinuli, svi bi trebalo da se odreknemo života. Ovo je neizdrživo, ovo je prva godina da ne odem na godišnji odmor nigde, prva Nova godina da nemam zakazan nastup. Niko me nije zvao ove godine da zakažemo, svi se plaše kako će biti i da li će biti. Ja ne moram da pevam, imam sve što mi treba, zaradila sam pevajući godinama, ali nedostaje mi da budem među narodom, da se i ja opustim, a i da se oni provesele – zaključila je Goca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike