Ovako je Jovana Jeremić izgledala na svom venčanju: Odabrane zvanice i poseban datum, a izjavom o karijeri je tada iznenadila (FOTO)

31.07.2022

06:45

6

Voditeljka nije ni slutila šta će doživeti samo nekoliko godina kasnije

Ovako je Jovana Jeremić izgledala na svom venčanju: Odabrane zvanice i poseban datum, a izjavom o karijeri je tada iznenadila (FOTO)
vencanje_06052018_00004 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić, poznato TV lice, je neko ko svakodnevno privlači pažnju, bilo da su u pitanju njene izjave na razne teme ili ono što je obukla. Iako bi možda neki pomislili da će njeno venčanje biti grandiozno i ekstravagatno, kakva je i ona sama, to nije bio slučaj.

Tog 6. maja 2018. godine Jovana je u opštini Zemun izgovorila "sudbonosno da" svom tadašnjem izabraniku Vojislavu Miloševiću. Tada je uzela i prezime supruga, te izjavila da joj ide uz "političku karijeru".

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević na venčanju

Jovana i Vojislav su se venčali u prisustvu kumova i članova njihovih porodica, a ovaj datum venčanja su izabrali jer "simbolizuje rađanje", kako su sami izjavili.

- Izabrali smo današnji datum, jer Đurđevdan simbolizuje rađanje. Meni će kuma biti najbolja drugarica sa fakulteta, a uzela sam prezime Milošević, ide mi uz političku karijeru - izjavila je Jovana tada za medije. 

Voditeljka je u tom trenutku bila u sedmom mesecu trudnoće, čekajući dan kada će ćerku Leu držati u rukama. 

Jovana je za tu priliku obukla dugu, belu haljinu sa čipkom, koja je istakla njen trudnički stomak, dok se Vojislav odlučio za klasično crno odelo, belu košulju i leptir mašnu.

Nakon venčanja, njih dvoje su se uputili u restoran na svadbeni ručak, kom su ponovo prisustvovali samo najbliži. 

- Najvažnije je da se mi volimo i ne pada nam na pamet da od venčanja pravimo cirkus. Svadbeni ručak je rezervisan samo za najbližu porodicu, kumove i prijatelje - rekla je Jovana tada.

U tom trenutku Jovana je još uvek radila na televiziji Hepi, a nije ni slutila da će danas voditi jutarnji program na Pinku, biti razvedena i voditi razne estradne ratove, od kojih neki mogu biti i te kako opasni

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike